vinkje groen BESPAAR 25 TOT 40%
vinkje groen  10 JAAR GARANTIE
vinkje groen  BINNEN 4 WEKEN
vinkje groen  Onderdeel van NIVO Groep
vinkje groen BESPAAR 25 TOT 40%
vinkje groen  10 JAAR GARANTIE
vinkje groen  BINNEN 4 WEKEN
vinkje groen  Onderdeel van NIVO Groep

Bespaar zomaar 30% op je energierekening met dakisolatie


  Dakisolatie

  Voor een beter energielabel van jouw woning of meer wooncomfort in temperatuur en geluid kun je kiezen voor isolatie van jouw woning. Je bespaart jaarlijks zomaar 30% op je energierekening.  Als je start met het isoleren van uw dak, dan is het belangrijk dat vooraf goed wordt gekeken naar de functie van het dak, de dakopbouw en de dakconstructie.

  Om een idee te geven: Je bespaart met dakisolatie gemiddeld 15% per jaar op je energiekosten. Binnen 8 jaar heb je vaak de investering terug. We hoeven je niet te overtuigen, het terugbrengen van jouw gasrekening is ons bewijs.

  Onze collega van Schuil Isolatiezorg bekijkt eerst de specifieke onderdelen van het dak en houdt hierbij rekening met de specifieke bevestigingsmethode, brandveiligheid, geluidsisolatie en de afdichtingsmethode. Wil je weten welke isolatie het beste is voor het dak van jouw woning? Maak een afspraak met één van onze collega’s. Hij brengt alles keurig in kaart.

  Voor dakisolatie biedt Schuil Isolatiezorg jou drie opties aan:

   

  Kingspan dakplaten

  Bij Schuil Isolatiezorg werken we onder andere met Kingspan dakisolatieplaten. Deze platen zijn leverbaar in verschillende isolatiewaarden en druksterkten. De diverse varianten bieden ons mogelijkheden waardoor we ook rekening kunnen houden met de nodige bevestigingsmethoden en specifieke afdichtingen. De dakisolatieplaten van Kingspan zijn licht van gewicht, snel toe te passen en brandveilig. De platen zijn volledig recyclebaar. Een goede zaak.

   

  Naturoll dakisolatie

  Naturoll dakisolatie is een veerkrachtige, onbeklede glaswoldeken met ECOSE® Technology en heeft van nature een goede isolatiewaarde. Deze glaswol isolatie is ontwikkeld voor de thermische, akoestische en brandveilige isolatie van houtconstructies in een woning. Goede dakisolatie zorgt ervoor dat er niet onbedoeld warmte verloren gaat uit jouw woning. Naturoll laat zich gemakkelijk klemmend aanbrengen bij een sporenkap. Wil je weten of Naturoll ook geschikt is voor het isoleren van het dak van jouw huis? Laat een offerte op maat maken.

   

  Triple Plus EPS Parels

  Net als bij het isoleren van de spouwmuren kun je ook bij het isoleren van het dak gebruik maken Triple Plus EPS parels. Wij adviseren je dan niet om deze Triple Plus EPS Parels onder de dakpannen te spuiten in verband met harde windstoten of eventuele toekomstige stormschade aan jouw dak. Wel kan jouw dak van binnenuit worden geïsoleerd met Triple Plus EPS Parels. Wil je meer weten over deze manier van isoleren? Neem dan gerust vrijblijvend contact met één van onze experts op.

  Bel 0512 – 729 042, onze collega maakt met veel plezier een offerte op maat. Hij beantwoordt jouw vragen en licht de onderdelen uit de offerte en onze nauwkeurige werkwijze zorgvuldig toe. Dan weet je precies wat er gebeurt tijdens het isoleren van uw woning. Ook voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie en spouwcleaning ben je bij Schuil Isolatiezorg op het juiste adres.

  In elk jaargetijde profiteer je van isolatie, vraag de subsidie aan. Woon je in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel of Noord Holland? Wij komen graag langs.