vinkje groen BESPAAR 25 TOT 40%

vinkje groen  10 JAAR GARANTIE

vinkje groen  BINNEN 4 WEKEN

vinkje groen  Onderdeel van NIVO Groep

vinkje groen BESPAAR 25 TOT 40%

vinkje groen  10 JAAR GARANTIE

vinkje groen  BINNEN 4 WEKEN

vinkje groen  Onderdeel van NIVO Groep

Waarom Schuil Isolatiezorg

Het beste resultaat halen, zodat de verschillen écht merkbaar zijn. Voor u en het milieu. 

Isoleren is meer sparen dan u denkt

Daarop is alles georganiseerd. De woningen worden door medewerkers van Schuil isolatiezorg opgemeten en bekeken. Daarmee is de verantwoordelijkheid meteen op zijn plek. Ze leggen duidelijk uit welk rendement behaald kan worden en kunnen concreet een scherpe aanbieding doen.

Als een woning goed aanpakt wordt dan betekend dat ook een hoog resultaat in de verbetering van de woning. Het comfort schiet omhoog en de gasrekening omlaag. Elke woning is anders en het is niet zo dat je even een muur volspuit. Dat kan wel maar levert niet het beste comfort en het hoogste resultaat dus doen wij dat ook niet!

Wij kiezen voor het meest geschikte materiaal dat voor een spouwmuur gebruikt kan worden. TriplePlus isolatie parels is een nieuw product van Schuil Isolatiezorg gebaseerd op de HR+++ parels die al meer dan 50 jaar gebruikt worden met een levensduur van meer dan 100 jaar. Wij weten wat we doen, uw huis, het comfort en het rendement staan bij ons centraal.

Al het werk dat we uitvoeren doen we met toewijding en gericht op resultaat, zowel het vullen als het afwerken. Bent u niet tevreden? Dan zorgt Schuil Isolatiezorg dat het probleem opgelost wordt. We staan voor ons werk en garanderen u de hoogste kwaliteit.

Materieel en gereedschap

Goed, netjes rijdend materieel en uitstekend gereedschap is het halve werk. Wij proberen dat constant zo goed mogelijk voor elkaar te houden. Dat ziet u aan de buitenkant van de auto en binnen in de werkruimte van de vrachtauto. Het gereedschap is vrijwel nieuw en we werken altijd met scherpe boren zodat er met minimale beschadigingen en precies gewerkt kan worden.

Met meerdere verschillende kleuren voegspecie kunnen wij vrijwel alle boorgaten onzichtbaar afwerken zodat uw huis zijn uitstraling nooit zal verliezen. Onze jarenlange ervaring met het afvoegen van woningen zorgt ervoor dat we er bijna altijd in slagen om vrijwel onzichtbaar te werken. “Iemand die niet weet dat er geïsoleerd is, mag het ook niet zien”.

Als we bij U aan het werk zijn dan kunt u gerust een kijkje nemen in de wagen, kijken hoe alles werkt. Het achterschot van de parelopslagruimte in de auto is transparant gemaakt zodat u, tijdens de werkzaamheden, kunt zien hoeveel isolatiemateriaal in uw woning is gegaan. We leggen u tijdens de werkzaamheden graag uit hoe het werkt als u vragen heeft.

“Vragen? Tijdens onze werkzaamheden leggen we graag uit hoe het isoleren werkt”

Samenwerkingen

Schuil Isolatiezorg werkt veel samen met de overheden om samen verbeteringen tot stand te brengen. Samenwerkingen waar meerdere bedrijven samen met gemeenten ervoor zorgen dat inwoners gemakkelijk, snel en betrouwbaar geholpen kunnen worden.

In het Noorden van ons land is er het “100.000 woningen-project” dat ondersteund wordt door de drie Noordelijke provincies. Daaruit is de organisatie KUUB ontstaan die het project SLIM heeft ontwikkeld.

Slim is zuiniger wonen met minder energie. Daaruit voortvloeiend zijn er een aantal samenwerkingsverbanden gestimuleerd en ontstaan. Wij werken daardoor concreet in drie projecten waarin een samenwerking met bedrijven en overheden om woningen energiezuinig te verbeteren het uitgangspunt is. Dat zijn:

  • het Energie(k) Loket (Gem. Tytsjerkstradiel)
  • Energiemarkt Drachten (Smallingerland)
  • Goed bezig (Dongeradiel, Dantumadiel)

 

We zijn er trots op dat het Energie(k) Loket uitgeroepen is tot het beste voorbeeldproject voor energiebesparing in huis. Een zeer actieve samenwerking tussen bedrijfsleven en overheid. Uit onderzoek van de gemeente blijkt dat we bij onze klanten een 100% tevredenheid hebben gescoord, “met lof” aldus de gemeente.

 

 

Enthousiast geworden?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u.

Ons Werkgebied

 

Wij werken in heel Noord-Nederland oftewel in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Flevoland. Door gebruik te maken van meerdere vestigingen binnen de NIVO Groep zorgen wij ervoor dat de reistijden kort zijn, we altijd snel ter plaatse kunnen zijn en bij u in de buurt zitten. Door regionaal te werken kunnen we een hele hoge kwaliteit leveren en heeft u het vertrouwen van een bedrijf uit de buurt.