vinkje groen BESPAAR 25 TOT 40%
vinkje groen  10 JAAR GARANTIE
vinkje groen  BINNEN 4 WEKEN
vinkje groen  Onderdeel van NIVO Groep
vinkje groen BESPAAR 25 TOT 40%
vinkje groen  10 JAAR GARANTIE
vinkje groen  BINNEN 4 WEKEN
vinkje groen  Onderdeel van NIVO Groep

Wat zijn onze klanten hun ervaringen over spouwmuurisolatie?

Spouwmuurisolatie ervaringen

Wij hebben een aantal ervaringen van onze klanten op een rij gezet. Stuk voor stuk hebben we hun woning voorzien van spouwmuurisolatie en profiteren zij van optimaal wooncomfort en een lagere gasrekening. Hun ervaringen over onze werkzaamheden en het resultaat delen ze maar al te graag met ons. Bekijk hieronder alle ervaringen van onze tevreden klanten en kom in contact met ons om te kijken of wij iets voor u kunnen betekenen.

ervaringen spouwmuurisolatie parels
“Alles ziet er tip top uit en de gaatjes zijn mooi afgewerkt”
Ik wil jullie even melden dat ik uitermate tevreden ben! De afspraak voor isolatie was vorige week en de uitvoerders waren er ook precies om 08.00 uur en vertelden dat ze tot 15.00 uur de tijd nodig hadden voor de isolatie en ze vertrokken om 15.15 uur. Ik ben om het huis gelopen en heb alles gecontroleerd, alles ziet er tip top uit en de gaatjes zijn mooi weggewerkt.
dhr. Copinga

Wij bezitten een prachtige, onder architectuur gebouwde “Jaren dertig” woning, gelegen aan het riviertje “de Boorne” midden in het beschermde dorpsgezicht van Aldeboarn. Het zijn de specifieke stijlkenmerken van de “Amsterdamse school” die onze woning zo bijzonder maken. Al geruime tijd hadden wij plannen om de woning te isoleren, doch de angst het karakter van de woning aan te tasten hebben ons hier lang van weerhouden.
Meerdere offertes hebben wij laten uitbrengen, en het gevoel van: “Komt het wel goed met de uitvoering van de werkzaamheden?” ontbrak steeds. Totdat wij in overleg kwamen met Schuil Isolatiezorg. Onze gedachte dat het isoleren van deze woning geen fluitje van één cent was werd gedeeld door de heer Schuil.
Zijn benadering hoe om te gaan met de verdiepte voegen, verschillende voegbreedtes en alle hoeken en nissen sprak ons aan. Hier kregen wij te maken met een ondernemer die zorg aan de uitvoering van de werkzaamheden wil besteden. De rust en de precisie in de uitvoering het werk van zijn medewerkers straalde vakmanschap uit!
De begeleiding en ondersteuning om voor de maximale subsidie in aanmerking te komen hebben tot het optimale resultaat geleid. Het aanbrengen van isolatiekorrels onder de vloer van de zolder en boven de plafonds van de slaapkamers wil ik speciaal onder de aandacht brengen. Het wooncomfort is enorm verbeterd! En het laat zich aanzien dat het energieverbruik, er is nog maar een korte vergelijkingsperiode van een kwartaal, behoorlijk is afgenomen. “Dy jonges fan Schuil kinne der wat fan! ’t Is in stik nofliker hûs wurden”
Karakteristieke “jaren dertig” woning in Aldeboarn.
Haaije van der Heide

“Dy jonges fan Schuil kinne der wat fan! ’t Is in stik nofliker hûs wurden”
Complimenten ook aan uw twee medewerkers die dit hebben uitgevoerd.”
Het bedrag van de factuur heb ik net overgemaakt.  Daarbij heb ik vergeten te vermelden dat ik heel tevreden ben over het verloop van de werkzaamheden. Complimenten ook aan uw twee medewerkers die dit hebben uitgevoerd.
Eén minpuntje: de gaten die binnenshuis in de witte muren zijn opgevuld, maar het cement blijft grijs en wordt niet wit, zoals gesteld werd. Maar een paar laagjes saus zal dat wel zijn op te lossen.
En nu is het afwachten tot volgend jaar wat de maatregelen opleveren in het gasverbruik.
Met vriendelijke groet,
L. Sijtsma & L. Oberman

Vorig jaar heeft u bij mij de woning voorzien van spouwmuur: heden viel de jaarrekening van Essent door de bus:

Gasverbruik 2 jaar geleden: 4164m3

Gasverbruik dit jaar: 2211m3

Het leek me wel aardig voor u om te weten…… Vriendelijke groet,

J.J. Schipper

“Een besparing van ruim 1600 m3 op het jaarlijkse gasverbruik”
“Nu hoef ik mijn sokken niet meer over de broek te doen ’s avonds want het tocht niet meer over de vloer.”

Enkele jaren geleden hebben wij onze woning laten isoleren door de firma Schuil, toen nog met een flinke subsidie.

Heerlijk wat een goede investering is dat geweest voor ons huis, geen kou meer over de vloer van tocht en het is er nu lekker warm. Mijn ouders wilden het toen ook wel doe maar waren wat huiverig. Eerst maar even onze bevindingen afwachten. Inmiddels is ook hun huis door de firma Schuil geïsoleerd.
Mijn vader zei al vrij snel daarna, nu hoef ik mijn sokken niet meer over de broek te doen sávonds want het tocht niet meer over de vloer.
2 tevreden gezinnen dus!
Fam. van den Belt

Afgelopen 23 januari heeft u ons huis voorzien van spouwmuurisolatie. Vandaag ontvingen wij met veel plezier het jaaroverzicht van de gasrekening van Nuon. Vorig jaar hadden wij nog een gasverbruik van 2230m3 en dat is gedaald naar 1069m3. Dus 1161m3 minder gas verbruikt! Wij hebben een vrijstaandhuis gebouwd rond 1950. Wij dachten dat dit voor u misschien wel leuk was te horen. Wij zijn er in ieder geval wel blij mee. Vriendelijke groeten,
Fam. van der Pouw Kraan

Heeft u oude vergane isolatie?

Geen probleem. Wij hebben een nieuwe techniek ontwikkeld waarmee wij uw huis weer comfortabel en energiezuinig maken. Update uw oude spouwmuur nu.Spouwmuur isolatie verwijderen

Laat u overtuigen

Zoals u kunt lezen, zijn de meningen over ons werk eigenlijk onverdeeld positief. Daar zijn we natuurlijk erg trots op. Het geeft ons voldoening van het werk en de extra motivatie om door te gaan waar we mee bezig zijn, uw woning voorzien van de beste isolatie.

Ook u kunt profiteren van de beste spouwmuurisolatie en op die manier veel geld besparen, omdat uw gasverbruik aanzienlijk daalt. Bovendien voelt het binnenshuis een stuk prettiger aan wanneer er geen tocht of kou uw huis binnendringt. Ook dat is een voordeel van spouwmuurisolatie met de nieuwste EPS parels.

Werkwijze

Wij kiezen voor het meest geschikte materiaal dat voor een spouwmuur gebruikt kan worden. TriplePlus isolatie parels is een nieuw product van Schuil Isolatiezorg gebaseerd op de HR+++ parels die al meer dan 50 jaar gebruikt worden met een levensduur van meer dan 100 jaar.

Wij weten wat we doen, uw huis, het comfort en het rendement staan bij ons centraal. Al het werk dat we uitvoeren doen we met toewijding en gericht op resultaat, zowel het vullen als het afwerken. Bent u niet tevreden? Dan zorgt Schuil Isolatiezorg dat het probleem opgelost wordt. We staan voor ons werk en garanderen u de hoogste kwaliteit.

Spouwmuurisolatie ervaringen delen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u reeds ervaren wat goede isolatie met uw wooncomfort doet en wilt u die ervaring met ons delen? Laat het ons weten! Dat kan via de mail: info@schuilisolatiezorg.nl of stuur uw bericht via Social Media. Wij delen graag uw spouwmuurisolatie ervaringen met de buitenwereld.