vinkje groen BESPAAR 25 TOT 40%
vinkje groen  10 JAAR GARANTIE
vinkje groen  BINNEN 4 WEKEN
vinkje groen  Onderdeel van NIVO Groep

Bespaar ruim 10% per jaar op je energiekosten met vloerisolatie


  Vloerisolatie

  Wil je de houten draagvloer of de betonnen systeemvloer van jouw woning beschermen tegen vocht en schimmel? Of wil je simpelweg geld besparen of meer wooncomfort? Oriënteer je goed en kies voor een effectieve vloerisolatie. Je kunt subsidie krijgen op isolatie van jouw woning. Wij vertellen graag hoe je dit aan kunt vragen. Voor vloerisolatie biedt Schuil Isolatiezorg jou drie opties aan.

  Om een idee te geven: Je bespaart met vloerisolatie ruim 10% per jaar op je energiekosten. Binnen 9 jaar heb je vaak de investering terug. We hoeven je niet te overtuigen, het terugbrengen van jouw gasrekening is ons bewijs.

   

  Drowachips

  Drowachips zijn de oplossing tegen vocht in de kruipruimte van je woning. Deze 8-vormige chips hebben een gesloten structuur, ze zijn gemakkelijk te verplaatsen en blijven gegarandeerd levenslang geld besparen. Vochtproblemen zijn voorgoed verleden tijd, het klamme gevoel in huis verdwijnt. Daarnaast biedt het isoleren met Drowachips jou als enige merk een beter energielabel. Daarmee krijgt de energie prestatie van jouw woning een mooie spurt.

   

  Drocom

  Ook Drocom is een goed merk vloerisolatie. Drocom vloerisolatie chips hebben een sterke veerkracht. Bij werkzaamheden in de kruipruimte kun je gewoon over de chips kruipen, de werking gaat niet verloren. Bij het aanbrengen komen geen schadelijke stoffen vrij, wij werken zonder overlast. Naast het besparen van de energiekosten is een te vochtig huis kil, muf en ongezond. Een warm huis is tenslotte vaak gelijk een gezellig huis.

   

  Triple Plus isolatiekorrels

  Ook Triple Plus isolatiekorrels leveren een forse energiebesparing op. Deze korrels zijn waterafstotend en zeer geschikt voor moeilijk te bereiken kruipruimtes. Wil je een lagere luchtvochtigheid in huis en stank en nare geuren vanuit jouw kruipruimte tegengaan? Bespreek dan ook deze optie met onze collega. Wij vertellen je welke dikte er nodig is om een bepaalde constante isolatiewaarde te halen. Met de juiste vloerisolatie hoef je geen sokken meer aan om warme voeten te krijgen. De optie van Triple Plus is een prima keuze, echter als je kijkt naar het milieu-aspect en diervriendelijkheid (inhaleer of inslikgevaar bij opstuiven) dan adviseren wij om jouw vloer te isoleren met Drocom of Drowachips.

  Woon je in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel of Noord Holland en heb je een woning met kruipruimte, dan is het isoleren van jouw vloer een goed begin. Wil je meer weten over de subsidie bij vloerisolatie, spouwmuurisolatie, dakisolatie en/of muurisolatie? Bel 0512 – 729 042, onze collega maakt graag een offerte voor jou. Hij vertelt je exact wat er gaat gebeuren.