vinkje groen BESPAAR 25 TOT 40%
vinkje groen  10 JAAR GARANTIE
vinkje groen  BINNEN 4 WEKEN
vinkje groen  Onderdeel van NIVO Groep
vinkje groen BESPAAR 25 TOT 40%
vinkje groen  10 JAAR GARANTIE
vinkje groen  BINNEN 4 WEKEN
vinkje groen  Onderdeel van NIVO Groep


  Altijd een optimale vulling en een onzichtbare afwerking

  Gaten boren

  1. Gaten boren

  Gaten worden altijd in de kruising van de voeg geboord. Met verschillende boordiameters voren we gaten waarbij we de steen nooit zullen beschadigen.

  Met een speciaal boorpatroon zorgen we ervoor dat de muur overal goed gevuld kan worden. Gaten worden om de meter geboord opzij maar ook omhoog. Rondom de kozijnen passen we het boorpatroon aan om daar ook een optimale vulling te garanderen.

  2. Vullen met het vulpistool

  Nadat de gaten geboord zijn wordt de spouwmuur gevuld met TriplePlus isolatie parels. In het vulpistool komen de speciale lijm en de parels samen.

  Door een nevel van lijm zorgen we ervoor dat alle parels voorzien worden van lijm en het isolatiemateriaal perfect op z’n plek verlijmd zit. Op het vulpistool zit een drukmeter waar we continu kunnen zien hoeveel lijm we verbruiken.

  Spouwmuur vullen met vulpistool

  Enthousiast geworden? Laat uw gegevens achter en we komen vrijblijvend bij u kijken!

  3. Afwerken

  Nadat de hele muur via de boorgaten gevuld zijn gaan we beginnen met afvoegen. Het afvoegen gebeurd met voegspecie die we op kleur mengen zodat de gaten onzichtbaar afgewerkt kunnen worden.

  We hebben altijd meerdere kleuren voegspecie bij ons zodat we alle kleuren gevel netjes af kunnen werken.

  Wat er ook bij hoort is dat we het erf weer netjes achter laten. Na de werkzaamheden ruimen we weer netjes op zodat u niet alles hoeft op te ruimen.

  Schuil maakt het verschil

  Door het werk goed in te schatten, te plannen, door gebruik te maken van het juiste gereedschap en uiteraard goede werknemers. Het goed en volledig vullen van een spouw vraagt om nauwkeurig en consequent werken.

  Integriteit is voor ons heel belangrijk want de isolatie die we tussen de muren aanbrengen zit letterlijk en figuurlijk opgesloten tussen twee muren. Daar kan je niet doorheen kijken. In ons werkhandboek laten we zien hoe wij het werk uitvoeren en hoe u kan zien wat wij doen. Dat geven wij u als we komen en nemen dat weer mee als we weggaan en samen hebben gecontroleerd of alles volgens plan is gegaan. Zo proberen we elk huis zo goed mogelijk comfortabel en energiezuiniger achter te laten!

  Maatwerk opdrachten

  Niet alle huizen zijn gemakkelijk te isoleren. Soms komen we heel specifieke problemen tegen die een gespecialiseerde aanpak vragen. Vaak slagen we er in om een antwoord te hebben maar dan is daar wel wat aan voorafgegaan.

  Het goed onderzoeken en bespreken van de mogelijkheden is essentieel en noodzakelijk om dat er soms al een lange tijd naar oplossingen worden gezocht. Zo gaat om huizen met veel tocht of schimmel dat niet weg te krijgen is maar ook echte waterschade in de muur. Tot nu hebben we vele speciale oplossingen kunnen bedenken waardoor we steeds specialistischer worden. De oudste woningen die we geïsoleerd hebben zijn van oorsprong uit 1600 uiteraard moet er wel ruimte zijn te kunnen vullen.

  Impressie van speciale werkzaamheden

  Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

  Dan komen we bij u langs om de woning te bekijken. Vervolgens ontvangt u een scherpe aanbieding!

  Ons werkgebied

  Werkgebied Spouwmuurisolatie

  Heeft u oude vergane isolatie?

  Geen probleem. Wij hebben een nieuwe techniek ontwikkeld waarmee wij uw huis weer comfortabel en energiezuinig maken. Update uw oude spouwmuur nu.Spouwmuur isolatie verwijderen